Ofertă specială LONG STAY
15% discount pentru 10 nopți
Rezervă
CONFORT
Pentru tine transformăm cotidianul în extraordinar.
REZERVĂ
RELAXARE
Odihnă plăcută, somn odihnitor.
REZERVĂ
OSPITALITATE
Împărtășim o pasiune aparte pentru Ospitalitate.
REZERVĂ
CĂLĂTORIE CULINARĂ
La NOX, vorbim limbajul unic al gusturilor și aromelor.
REZERVĂ
EVENIMENTE
Succesul evenimentului tău este semnătura noastră.
REZERVĂ
Previous
Next

Bine ați venit la Aparthotelul Nox!

Atunci când pasiunea pentru Ospitalitate se împletește armonios cu aprecierea față de natură, calitate și bun gust, rezultatul este unic: Aparthotelul Nox****.

Aparthotelul Nox**** este cea mai nouă unitate de cazare de 4 stele din Cluj-Napoca și este localizat într-o zonă liniștită, nou dezvoltată a orașului, la 25 de minute de Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” și în vecinătatea unui centru comercial.

Aparthotelul Nox**** se remarcă prin flexibilitate, generozitate, atenția la detalii, servicii prietenoase și tarife competitive.

Viziunea noastră este aceea de a ”vorbi” în toată lumea despre căldura ospitalității românești, fiind un hotel de referință pentru toți cei care ajung în Cluj-Napoca atât pentru perioade scurte de timp, dar și pentru sejururi prelungite.

Misiunea noastră se regăsește în depășirea zilnică a așteptările oaspeților care ne trec pragul prin facilitățile generoase pe care le punem la dispoziție și serviciile excelente care susțin angajamentul nostru de a fi promotorii unei Ospitalități de renume.

Facilități și servicii

Aparthotelul Nox**** oferă facilități precum apartamente spațioase, internet WiFi gratuit de mare viteză, restaurant, terasă panoramică, parcare privată securizată, stație încărcare mașini electrice și recepție cu program non-stop.

Apartamentele sunt spațioase, dotate cu toate facilitățile potrivite unei călătorii de afaceri, pentru un sejur în cuplu sau cu familia: sistem de acces inteligent, birou, living, bucătărie complet utilată (frigider, plită cu inducție, espressor, cuptor cu microunde, prăjitor pâine), dormitor și terasă sau balcon, WiFi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat. Băile sunt dotate cu cabină de duș, uscător de păr, prosoape, halate de baie și articole de toaletă gratuite.

Penthouse-ul Nox**** de la etajul retras al clădirii este astfel conceput încât să ofere oaspeților o experiență inedită unde pot beneficia de facilitățile și confortul unui apartament de 90 mp, complet dotat și utilat și o terasă panoramică de 100 mp, dotată cu jacuzzi și zonă de relaxare.

despre cluj

Cluj-Napoca, cel mai mare oraș din România după capitala București, se remarcă la nivel internațional printr-o sinergie emblematică între viața culturală, cea de business, turistică, universitară și de entertainment.

Cu importante amprente istorice și universitare, Cluj-Napoca menține vie efervescența cotidianului contemporan și turistic.

Dacă vizitați Cluj-Napoca, vă invităm să explorați și să vă bucurați de fumusețea unică a principalelor locuri de vizitat din oraș.

EVENIMENTE

Concerte, festivaluri, competiții sportive, spectacole culturale, expoziții, party-uri, conferințe, lansări de carte, proiecții de film compun precum piesele unui imens puzzle imaginea unui oraș efervescent așa cum este Cluj-Napoca.

Untold Festival, Electric Castle, TIFF, Jazz in the Park, Sports Festival, Festivalul Internațional de Carte, concerte susținute de artiști români sau străini, conferințe de business sunt doar câteva exemple dintre cele mai importante evenimente care pun orașul Cluj-Napoca pe harta lumii.

business centers

 Cluj-Napoca este orașul cu cea mai rapidă creștere economică din Uniunea Europeană, conform unui raport publicat de Banca Mondială. Orașul Cluj-Napoca s-a dezvoltat atât pe vertical, precum și pe orizontală, reunind adevărați poli de business, cu impact local, național și internațional.

The Office Business Center, Maestro Business Center, Olimpia Business Center, Iulius Business Center, United Business Center Tower, Tetarom, Liberty Technology Park sunt doar câteva dintre centrele de afaceri din Cluj-Napoca.

Locuri de vizitat

Dacă vizitați Cluj-Napoca, vă invităm să explorați și să vă bucurați de fumusețea unică a principalelor locuri de vizitat din oraș:

Piața Unirii – Cu Biserica Sfântul Mihail și grupul statuar Matei Corvin, aflate în mijlocul ei, Piața Unirii din Cluj-Napoca este un obiectiv turistic impresionant, un punct de atracție central.

Biserica Sfântul Mihail – Biserica Sfântul Mihail este unul dintre cele mai reprezentative edificii gotice din România. Construită între secolele XIV-XV, biserica este localizată în actuala Piața Unirii.

Grădina Botanică “Alexandru Borza” – Pe o suprafață de 14 ha și având un teren cu o configurație variată, Grădina Botanică este potrivită pentru creșterea și dezvoltarea plantelor de pe diferite continente. În prezent, în Grădina Botanică din Cluj-Napoca se regăsesc peste 10.000 de plante diferite.

Cetățuia – Cetățuia este o fortificație habsburgică construită între anii 1715 – 1735, după planurile arhitectului militar Giovanni M. Visconti.

Muzeul de Artă – Este una dintre cele mai renumite instituții muzeale cu profil artistic din România, cu un patrimoniu valoros, ce include artă românească și universală, datată încă din secolul al XV-lea și până în prezent.

Muzeul Etnografic al Transilvaniei – Înființat în anul 1922, Muzeul Etnografic al Transilvaniei este atât primul muzeu etnografic din România, cât și primul muzeu românesc proiectat pe baza unui program științific.

Piața Muzeului – Piața Muzeului este cea mai veche piață din Cluj, fiind situată în centrul primei incinte fortificate a vechii cetăți. Numită în trecut Piața Mică, acum îndrăgita piață își trage denumirea de la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, aflat în capătul vestic al pieței.

Salina Turda – este printre cele mai spectaculoase atracții turistice din lume. Este subteranul pe care oamenii l-au creat într-un mediu natural deosebit, în adâncul Transilvaniei, săpând în sarea depusă după evaporarea mării care acoperea toată regiunea în urmă cu milioane de ani. Dacă ar fi cazul, Salina Turda ar putea asigura necesarul de sare pentru toată Planeta timp de 60 de ani.

 

Biserica Piariștilor – este prima biserică catolică edificată în Transilvania după Reforma Protestantă. Clădirea este, totodată, și primul edificiu ecleziastic în stil baroc din provincie.

Strada în Oglindă – Strada în Oglindă din Cluj-Napoca, pe numele său oficial strada Iuliu Maniu, este un obiectiv unic în zona Transilvaniei, construită după conceptul modern al Parisului în viziunea arhitectului Hausmann.

Parcul Central – Parcul Central ,,Simion Bărnuțiu” reprezintă o reală oază de relaxare atât pentru localnici, precum și pentru turiști. Parcul Central este unul dintre principalele spații verzi din zona centrală a orașului, acoperind o suprafață de cca. 13 hectare.

Casino Centru de Cultură Urbană – Clădirea este un monument istoric, fiind construită la finalul secolului al XIX-lea, într-un stil eclectic de factură vieneză. Clădirea este renumită pentru numeroasele evenimente artistice și culturale pe care le găzduiește pe tot parcursul anului.

Turnul Croitorilor – În urmă cu peste 500 de ani, Turnul Croitorilor din Cluj era probabil cel mai puternic punct de apărare al Cetății, aflându-se în zona cea mai expusă pericolelor. Purtând numele breslei responsabile inițial cu întreținerea și apărarea sa, Turnul Croitorilor a fost distrus și reconstruit în repetate rânduri.

Catedrala Ortodoxă – A fost construită pe parcursul a zece ani, în perioada 1920-1930, imediat după unirea Transilvaniei cu România.

Piața Avram Iancu – Una dintre cele mai mari piețe ale Clujului, Piața Avram Iancu era, până în a doua parte a secolului al XIX-lea, câmp de instrucție pentru soldați, devenit pășune, iar apoi târg de vite și de lemne. În a doua jumătate a secolului al XIX-lea, zona a fost regândită, în scopul extinderii civice a orașului.

Munții Apuseni – sunt lanțul muntos din Transilvania, parte a Carpaților Occidentali ce sunt caracterizați de un relief carstic și cuprind peste 400 de peșteri și mai multe chei.