OSPITALITATE
Împărtășim o pasiune aparte pentru Ospitalitate.
CONTACTEAZĂ-NE
CĂLĂTORIE CULINARĂ
La NOX, vorbim limbajul unic al gusturilor și aromelor.
CONTACTEAZĂ-NE
EVENIMENTE
Succesul evenimentului tău este semnătura noastră.
CONTACTEAZĂ-NE

conferințe

Versatilitatea amenajării restaurantului conferă posibilitatea transformării acestuia în sală de evenimente business sau private, cu orice ocazie. Astfel, dacă sunteți în căutarea locației ideale pentru lansarea unui produs, organizarea unui focus grup, a unui training sau workshop, locația noastră este una generoasă, oferind acces și la terasă.

Aranjamente posibile

Echipamente şi facilităţi disponibile:

monitor

Smart TV diagonala de 220cm

projector

videoproiector

projector (1)

ecran de proiecție retractabil

speaker

sonorizare

microphone

1 microfon wireless

flipchart

flipchart și consumabile

WiFi

A/C.

Sala dispune de

Pentru disponibilitate si servicii de Coffee-Break , traduceri , servire pranz sau cina va rugam sa ne contactati la sales@aparthotelnox.ro

evenimente sociale

De asemenea, dacă vă pregătiți pentru organizarea unei petreceri aniversare, a unui botez sau a unei cununii, locația noastră este una ideală prin design, spațiu, decorațiuni și, evident, prin serviciile și meniurile premium pe care vi le oferim cu fiecare ocazie.

micul dejun la nox

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Tocmai din acest motiv, la Nox ne asiguram ca meniul de mic dejun oferit oaspetilor nostri sa fie unul divers si complex. Cafeaua preferată, cappuccino delicios, ceaiuri gourmet, selecție de cereale, produse de patiserie, pâine sau chifle calde, produse din carne, ouă preparate în diferite stiluri, mâncăruri și produse locale, toate proaspăt alese vin să transforme fiecare dimineață petrecută la Nox într-una extraordinară.

La Nox, servim micul dejun în fiecare zi, între orele 8.00 – 10.30.

Lounge

Vă invităm în Lounge-ul de la Nox**** să descoperiți împreună cu prietenii sau partenerii de afaceri băuturile atent selectate pentru a sărbători timpul de calitate petrecut de voi.