Apart Hotel Nox

CONFORT
Pentru tine transformăm cotidianul în extraordinar.
REZERVĂ
RELAXARE
Odihnă plăcută
REZERVĂ
Previous
Next

Confort, bun gust și experiențe neuitat

Studiile de specialitate spun că oamenii țin minte felul în care ceilalți îi fac să se simtă. Tocmai pentru că ne dorim să vă oferim experiențe de neuitat și contexte în care să punem în prim plan relațiile dintre prieteni, familie sau parteneri de afaceri, am creat Terasa panoramică Nox, ideală pentru evenimente unice.

Fie că vă doriți să serviți masa într-un cadru spectaculos, să organizați o aniversare sau un eveniment privat, o cină gastronomică cu degustare de vin, o petrecere de companie, o ședință foto, o cerere în căsătorie sau pur și simplu să vă bucurați din plin de o experiență savuroasă, vă invităm să vă faceți o rezervare pe Terasa privată de la Nox.

Terasa nox

Terasa noastră panoramică este situată la etajul 6 al aparthotelului Nox, unde găsiți o atmosferă relaxantă și primitoare, devenind astfel un adevărat refugiu de la rutina cotidiană.

Vederea largă spre pădure, dar și spre oraș, transformă terasa Nox într-o locație unde oaspeții noștri doresc să revină cu fiecare ocazie, pentru a se bucura din plin de experiențe și momente memorabile, completate armonios de serviciile premium și preparatele delicioase. 

Vă așteptăm pentru a crea împreună amintiri de memorabile.

25% REDUCERE

Foloseste codul pentru reducere la booking direct de pe website-ul nostru!

25% REDUCERE

Foloseste codul pentru reducere la booking direct de pe website-ul nostru!